Valhalla - Artist's Edition (Danish)

9791096315352

New product

Valhalla artist's edition af seriens sidste bind: Vølvens syner af den danske tegneseriertegner  Peter Madsen og tekstforfatter Henning Kure.

More details

200,00 €

Create an account with

Estimate the cost of delivery Estimate the cost of delivery

Data sheet

Author Peter Madsen & Henning Kure
Publisher Editions Caurette
Binding Hardcover
Number of pages 80
Height (cm) 42
Width (cm) 30
Thickness (cm) 1.5
Weight (kg) 2.5
Language Danish
Released date 2019
ISBN 979-10-96315-35-2

More info

Peter Madsen, Henning Kure og Editions Caurette er  glade for at præsentere en artist edition af en de største danske klassiske tegneserier, i meget stort format og faksimile-tryk af de originale sider. 

Udgivet mellem 1979 og 2009 er saga Valhalla legendarisk i dag. For første gang, og i eksklusivitet, er her en deluxe udgave af det femtende album, som vil sætte spor i danske tegneserie historien!

Valhalla er en dansk saga, der genfortæller mange af de gamle gudesagn fra den nordiske mytologi. Dette femtende (og sidste) album i serien er inspireret af historien om Ragnarok: det sidste slag mellem guderne og jætterne. De fire årstider fungerer ikke, og Fenrisulven er løs. Guderne har virkelig mange problemer.

I dette unikke specialalbum ser man gengivelser af de originale sider, som Peter Madsen tegnede. Man kommer så tæt på kunstnerens arbejde som muligt, og det føles næsten som om man står med originaltegningerne i hånden. Blandet direkte farve og klassisk renttegning  giver dette yderlige album en touch tættere på originale værk.

Specifikke egenskaber:

  • Dansk tekst 
  • Giant størrelse album: 30 x 42 cm 
  • Begrænset på 169 + 30 album – alle nummererede og underskrevet af forfatterne. 
  • Original hard cover firefarvet tryk på karton
  • Mange bonusser, herunder et stort interview af forfatterne!

SHIPPING :

The book is shipped from Denmark, unlike the rest of our books, which are shipped from France. Therefore, it will be impossible to order it along with another article. In case you want to order another book from our website, please place two different orders! Thank you!

Accessories