Valhalla - Artist's Edition (Danish)

9791096315352

新規商品

Valhalla artist's edition af seriens sidste bind: Vølvens syner af den danske tegneseriertegner  Peter Madsen og tekstforfatter Henning Kure.

詳細

200,00 €

データシート

著者 Peter Madsen & Henning Kure
編集者 Editions Caurette
製本 Hardcover
ページ数 80
本の高さ (cm) 42
本の幅 (cm) 30
本の厚さ (cm) 1.5
本の重さ (kg) 2.5
Danish
本の発行日 2019
ISBN 979-10-96315-35-2

詳細情報

Peter Madsen, Henning Kure og Editions Caurette er  glade for at præsentere en artist edition af en de største danske klassiske tegneserier, i meget stort format og faksimile-tryk af de originale sider. 

Udgivet mellem 1979 og 2009 er saga Valhalla legendarisk i dag. For første gang, og i eksklusivitet, er her en deluxe udgave af det femtende album, som vil sætte spor i danske tegneserie historien!

Valhalla er en dansk saga, der genfortæller mange af de gamle gudesagn fra den nordiske mytologi. Dette femtende (og sidste) album i serien er inspireret af historien om Ragnarok: det sidste slag mellem guderne og jætterne. De fire årstider fungerer ikke, og Fenrisulven er løs. Guderne har virkelig mange problemer.

I dette unikke specialalbum ser man gengivelser af de originale sider, som Peter Madsen tegnede. Man kommer så tæt på kunstnerens arbejde som muligt, og det føles næsten som om man står med originaltegningerne i hånden. Blandet direkte farve og klassisk renttegning  giver dette yderlige album en touch tættere på originale værk.

Specifikke egenskaber:

  • Dansk tekst 
  • Giant størrelse album: 30 x 42 cm 
  • Begrænset på 169 + 30 album – alle nummererede og underskrevet af forfatterne. 
  • Original hard cover firefarvet tryk på karton
  • Mange bonusser, herunder et stort interview af forfatterne!

SHIPPING :

The book is shipped from Denmark, unlike the rest of our books, which are shipped from France. Therefore, it will be impossible to order it along with another article. In case you want to order another book from our website, please place two different orders! Thank you!

アクセサリ: